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1. Identificação
Tipo de ReferênciaArtigo em Revista Científica (Journal Article)
Sitemtc-m21b.sid.inpe.br
Código do Detentorisadg {BR SPINPE} ibi 8JMKD3MGPCW/3DT298S
Identificador8JMKD3MGP3W34P/3PNTRRP
Repositóriosid.inpe.br/mtc-m21b/2017/10.04.12.44
Última Atualização2017:10.05.13.57.26 (UTC) administrator
Repositório de Metadadossid.inpe.br/mtc-m21b/2017/10.04.12.44.02
Última Atualização dos Metadados2018:06.04.02.27.53 (UTC) administrator
DOI10.1590/1980-5373-MR-2016-0878
ISSN1516-1439
Chave de CitaçãoBervianCKPAMBM:2017:EvTiNa
TítuloEvolution of TiO2 nanotubular morphology obtained in ethylene glycol/glycerol mixture and its photoelectrochemical performance
Ano2017
Mêsjul./ago.
Data de Acesso12 maio 2024
Tipo de Trabalhojournal article
Tipo SecundárioPRE PN
Número de Arquivos1
Tamanho2054 KiB
2. Contextualização
Autor1 Bervian, Alexander
2 Coser, Eliane
3 Khan, Sherdil
4 Pianaro, Sidnei Antonio
5 Aguzzoli, Cesar
6 Marcuzzo, Jossano Saldanha
7 Baldan, Maurício Ribeiro
8 Malfatti, Célia de Fraga
Identificador de Curriculo1
2
3
4
5
6
7 8JMKD3MGP5W/3C9JHTA
Grupo1
2
3
4
5
6 LABAS-COCTE-INPE-MCTIC-GOV-BR
7 LABAS-COCTE-INPE-MCTIC-GOV-BR
Afiliação1 Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
2 Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
3 Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
4 Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
5 Universidade de Caxias do Sul (UCS)
6 Instituto Nacional de Pesquisas Espaciais (INPE)
7 Instituto Nacional de Pesquisas Espaciais (INPE)
8 Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
Endereço de e-Mail do Autor1
2
3
4
5
6 jossano.marcuzzo@inpe.br
7 mauricio.baldan@inpe.br
RevistaMaterials Research
Volume20
Número4
Páginas962-972
Nota SecundáriaA2_ENGENHARIAS_II B1_MATERIAIS B1_INTERDISCIPLINAR B1_ENGENHARIAS_III B1_ENGENHARIAS_I B1_CIÊNCIAS_AGRÁRIAS_I B2_MEDICINA_VETERINÁRIA B2_GEOCIÊNCIAS B2_ENGENHARIAS_IV B2_ARQUITETURA_E_URBANISMO B3_ODONTOLOGIA B3_MEDICINA_III B3_MEDICINA_II B3_MEDICINA_I B3_MATEMÁTICA_/_PROBABILIDADE_E_ESTATÍSTICA B3_FARMÁCIA B3_CIÊNCIA_DE_ALIMENTOS B3_ANTROPOLOGIA_/_ARQUEOLOGIA B4_BIOTECNOLOGIA B5_QUÍMICA B5_CIÊNCIAS_BIOLÓGICAS_III B5_CIÊNCIAS_BIOLÓGICAS_II B5_ASTRONOMIA_/_FÍSICA
Histórico (UTC)2017-10-04 12:44:03 :: simone -> administrator ::
2017-10-05 13:54:58 :: administrator -> simone :: 2017
2017-10-05 13:57:26 :: simone -> administrator :: 2017
2017-10-07 08:02:39 :: administrator -> simone :: 2017
2017-12-15 13:16:01 :: simone -> administrator :: 2017
2018-06-04 02:27:53 :: administrator -> simone :: 2017
3. Conteúdo e estrutura
É a matriz ou uma cópia?é a matriz
Estágio do Conteúdoconcluido
Transferível1
Tipo do ConteúdoExternal Contribution
Tipo de Versãopublisher
Palavras-ChaveTitanium dioxide nanotubes
TiO2
Anodization
photoelectrochemical
ResumoThe evolution of TiO2 nanotubular morphology, synthesized in a mixture of fluorinated ethylene glycol and glycerol electrolyte, was studied as a function of the anodization time. The samples were characterized by FEG-SEM, XRD, XPS, UV-Vis and EIS. The formation of single-or double-walled TiO2 nanotube structure can be efficiently controlled by the anodization time. For anodization times less than 30 minutes, a compact oxide layer is formed, followed by double-walled nanotube formation up to 120 minutes and single-walled nanotubes up to 240 minutes. XPS analyses show that the samples obtained with short anodization time have a high carbon content and oxygenated surface species compared to the longer-time anodized sample; however, binding energy peaks for Ti 2p remained invariant. The performances of TiO2 nanotubular photoelectrodes were evaluated in photoelectrochemical water splitting where TiO2 nanotubes anodized for 120 minutes presented the best performance that was related to their optimal morphology and charge transportation.
ÁreaFISMAT
Arranjourlib.net > BDMCI > Fonds > Produção anterior à 2021 > LABAS > Evolution of TiO2...
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4. Condições de acesso e uso
URL dos dadoshttp://urlib.net/ibi/8JMKD3MGP3W34P/3PNTRRP
URL dos dados zipadoshttp://urlib.net/zip/8JMKD3MGP3W34P/3PNTRRP
Idiomaen
Arquivo Alvobervian_evolution.pdf
Grupo de Usuáriossimone
Grupo de Leitoresadministrator
simone
Visibilidadeshown
Política de Arquivamentoallowpublisher allowfinaldraft
Permissão de Atualizaçãonão transferida
5. Fontes relacionadas
Unidades Imediatamente Superiores8JMKD3MGPCW/3ESR3H2
Lista de Itens Citandosid.inpe.br/bibdigital/2013/09.24.19.30 7
sid.inpe.br/mtc-m21/2012/07.13.14.56.32 1
DivulgaçãoWEBSCI; PORTALCAPES; COMPENDEX.
Acervo Hospedeirosid.inpe.br/mtc-m21b/2013/09.26.14.25.20
6. Notas
Campos Vaziosalternatejournal archivist callnumber copyholder copyright creatorhistory descriptionlevel e-mailaddress format isbn label lineage mark mirrorrepository nextedition notes orcid parameterlist parentrepositories previousedition previouslowerunit progress project readpermission rightsholder schedulinginformation secondarydate secondarykey session shorttitle sponsor subject tertiarymark tertiarytype url
7. Controle da descrição
e-Mail (login)simone
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